De ToverSterrenShow

Een kinderfeestje organiseren hoe moet dat nou?

Geen zorgen, deze Toverfee regelt het voor jou! 

Op zoek naar een origineel partijtje? Bij Backstage Dani ben je aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit twee verschillende feestjes; De Toversterrenshow(3,5 uur) & het ThemaToverfeestje(3 uur), die in (en om) Backstage Dani zullen plaatsvinden. De perfecte locatie daar het zo is ingericht en het feestje helemaal tot leven komt.

Stel je wilt een feestje boeken, hoe gaat het dan verder in zijn werk. We plannen een afspraak in op locatie of telefonisch en bespreken alle details en prikken een datum en daarbij een tijdslot. De uitnodigingen kunnen eruit.

Op de dag zelf staat alles klaar en kan het feestje beginnen! 

De ToverSterrenShow

Een Toversterrenshow zonder dansers, wat nu?? Kunnen de kinderen bij Backstage Dani haar misschien helpen? Eerst even een discokadootjesspel en daarna gaan we samen aan de slag om een mini Toversterrenshow voor te bereiden om op te voeren in het Backstage Dani Theater. We gaan samen repeteren op de favoriete liedjes van de Jarige Job, maken we de bovenkleding showproof, tussendoor even lekker eten, nog even oefenen, dan omkleden, in de make up, glittertatoos, nog even alles doornemen en dan zijn we er klaar voor.

De zenuwen beginnen te komen. De ouder(s) of opa(s) of oma(s) druppelen binnen en gaan er goed voor zitten en dan is het zo ver: Let the show begin!

Een Thema Toverfeestje

Oh nee ik ben mijn schat verloren, wat moet ik nu? Wie kan mij helpen? Een Jarige Jop met vrienden daar moet ik zijn. Ze kunnen me alleen helpen als ze ook omgetoverd worden in een piraat of een prins(es), ridder, cowboy, een indiaantje of misschien wel een superheld(in). (Het thema wordt gekozen door de Jarige Job en ik tover mezelf dan ook om in het thema, Backstage Dani is ook omgetoverd). Eerst even het kadootjesspel en dan gaan we beginnen met het omtoveren, voor wie wilt, wat schmink, de themapakjes aan en dan gaan we samen op schatzoektocht in en om Backstage Dani. Gaan we de schat vinden? Als we de schat vinden, dan zit daar misschien wel een knutsel item in, waar een foto in komt van de schatzoekers. Tussendoor nog even eten en dan een glittertattoo als afsluiter. De schat weer veilig op zijn plek en de missie geslaagd!

Ik raak nogal vaak mijn schat kwijt, kom jij me helpen?

Voor al je vragen of het boeken van een feestje kun je mailen naar: info@feestwinkelbackstagedani.nl