[rev_slider slidertitle=”Over ons 3″ alias=”over-ons-2-1″]

Zeg je carnaval, dan ben ik gelukkig. Maar boven de rivieren miste ik een feestwinkel met wat extra’s. Niet alleen carnaval is een feest waarvoor je goed bij me terecht kunt, maar ook voor De Kwakelse Kermis, De Pramenrace, Halloween, de Toppers, een themafeest of kinderpartijtje bied ik een gevarieerd assortiment in de showroom en online, zowel in feestkleding, als in de aankleding van je evenement. En mocht je niet vinden wat je zoekt, bied ik de service aan om vrijblijvend voor je op zoek te gaan naar een passende outfit of bijzondere decoratie voor jong en oud.

Tijdens mijn tijd als pedagogisch medewerker kreeg ik de mogelijkheid om daarnaast kinderpartijtjes te organiseren, waarbij diverse thema’s mogelijk waren. 

Naast feestkleding biedt B@ckstage Dani versiering in diverse thema’s zoals genderreveal, babyshowers, maar ook bruiloften. Cadeau-ideeën zoals stuffer-ballonnen, waarbij een zacht cadeautje, zoals geld of een knuffel, origineel gegeven kan worden in een grote gevulde ballon. Ballonnen in diverse uitvoeringen met de mogelijkheid om te vullen met helium. Glittertattoos, leuk te gebruiken op kinderfeestjes, zijn er in meerdere designs. Daarnaast kan je deze laten personaliseren, denk aan een bedrijfslogo, initialen voor een bruiloft of een eigen ontwerp. Schmink kan natuurlijk niet ontbreken in een feestwinkel, zowel voor de beginner als de professional.

Een leuke toevoeging aan het assortiment zijn de Ibiza-hairwraps, welke in de showroom ingezet kunnen worden.

Wil je mij mijn magie in het echt zien gebruiken, plan dan een thema-kinderfeestje voor je zoon of dochter.

Deze themafeestjes(4-8) of toversterrenshowfeestje(5-9), zijn geheel verzorgd en vinden plaats in en om de showroom.