kinderfeestje-banner

Toverfeestje

Oh nee, ik ben weer mijn schat verloren, wat moet ik nu? Wie kan mij helpen? Een Jarige Job met vrienden zouden zij me kunnen helpen?

Jazeker maar dit kan alleen als ze omgetoverd zijn in het gewenste thema een piraat, prins(es), ridder, cowboy, indiaan of misschien wel in een superheld(in).

Ik ontvang de kinderen al omgetoverd in het gekozen thema en zij kunnen mij alleen helpen als ze ook zijn omgetoverd in het thema. 

We starten met het kadootjesspel en daarna kan het omtoveren beginnen, voor wie wilt natuurlijk. Een eyedesign en de themakledong aan en dan gaan we samen op schatzoektocht in en om Backstage Dani.

Gaan we de schat vinden?

Als we de schat vinden, dan zit daar een knutselitem in, die we gaan oppimpen en komt er een foto in van de schatzoekers.

Tussendoor nog even wat lekkers & limo/water en dan als afsluiter een glittertattoo.

De schat weer veilig op zijn plek en missie geslaagd!

Dit feestje is het leukste voor de leeftijden van 4 t/m 7 jaar.

Ik raak nogal vaak mijn schat kwijt, kom jij me helpen?

Duur feestje 2,5 uur – €17,50 per kind / min. 6 – max. 9 kinderen

Dani’s Sterren Show

Een show zonder dansers, wat nu?? Kunnen de kinderen bij Backstage Dani haar misschien helpen? Eerst even een discokadootjesspel en daarna gaan we samen aan de slag om een mini Sterrenshow voor te bereiden om op te voeren in het Backstage Theater. We gaan samen repeteren op de favoriete liedjes van de Jarige Job, maken unieke showshirts showproof, tussendoor even wat lekkers eten, nog even oefenen, omkleden en in de ‘make up’, glittertatoos en dan zijn we er klaar voor.

De zenuwen beginnen te komen. De ouder(s) of opa(s) of oma(s) druppelen binnen en gaan er goed voor zitten en dan is het zo ver:

Let the show begin!

Duur feestje 2,5 uur – €17,50 per kind / min. 6 – max. 10 kinderen

– extra optie eerste letter kind achter op t-shirt laten bedrukken (neon of glitter)+€1,50 per kind

Dani’s DiscoGlowParty

Bij Backstage Dani is dit feestje een groot succes! Alles speelt zich af in het donker, met blacklight en de grote gouden discobal staat aan. We starten met witte shirts oppimpen met glow in the dark textielverf. Daarna is het tijd voor de kadootjes, limo en chips. Nog even een gave glow in the dark deco op het gezicht en wat glow items. Time to party! Volume omhoog, tijd voor verzoekjes met daarbij verse popcorn en voetjes van de vloer. Zijn de shirts droog? Dan is het tijd voor de catwalk over de paarse loper met als afsluiter een neon glittertattoo.

Het leukste feestje in het donker!

Duur feestje 2,5 uur – €17,50 per kind / min. 6 – max. 12 kinderen

– extra optie eerste letter kind in neon achter op t-shirt bedrukt +€1,50 per kind

Voor al je vragen of het boeken van een feestje mag je bellen of appen naar 06-38991660 of mailen naar info@feestwinkelbackstagedani.nl

footer banner